Kruiden

De wetgeving in Nederland rondom kruiden is bijzonder slecht geregeld (als je het mij vraagt…) Er is van alles te koop, maar er mag niet worden verteld wat de werking is van de desbetreffende kruiden. En dat terwijl de regel ‘Baat het niet, dan schaadt het niet’ absoluut niet op gaat. Kruiden en supplementen hebben een sterke werking op ons lichaam. Ook is er een enorm aanbod van supplementen en ik snap dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Het kwaliteitsverschil is daarnaast haast net zo groot als het aanbod. Ik krijg vaak de vraag welke supplementen als basis ingenomen dienen te worden of de vraag wat ik bijvoorbeeld slik gedurende het jaar. Als ik heel eerlijk ben kan ik hier geen eenduidig antwoord op geven. Suppletie is echt maatwerk. Ieder lijf heeft zo zijn of haar eigen behoefte. 

Doe jezelf een groot plezier en laat je voorlichten voordat je suppletie gaat innemen Voor een advies op maat ben je welkom in mijn praktijk. 

Over de werking van de kruiden die je vindt op mijn website mag ik helaas niets schrijven op mijn website. Gebruik de kruiden alleen als jij zeker weet dat ze geen schade brengen aan jouw gezondheid en houdt rekening met medicatie die je gebruikt. 

    Korting

    Supplementen van goede kwaliteit zijn vaak prijzig. Goedkoop is in suppletieland helaas vaak ook duurkoop. Ik heb een goede relatie met bedrijven als Vitakruid en PLNKTN en mag daarom een deel van mijn inkoopskorting doorgeven aan jullie.

    Met onderstaande codes ontvang je 10% korting én ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige supplementen.

    • 10% korting bij PLNKTN met de code: KBELL
    • 10% korting bij Vitakruid met de code: AARDVROUW