JAAAAAA!!!! ZE IS ER ❤️ Vanaf vandaag zijn haar deuren voor je geopend. De praktijk van De Aardvrouw is een plek waar je deskundig advies en begeleiding ontvangt op weg naar natuurlijke gezondheid én waar je zelf aan de slag kunt gaan in het kruidenatelier om natuurlijke huidverzorgingsproducten te maken. Kruidengeneeskunde, natuurvoeding, gezonde leefstijl, leven met het ritme van de natuur, en nog zoveel meer komt hier samen 🙏🏻 Ik creëer hier op de dijk in Gewande een veilige plek, een veilige haven waar jij je op kunt laden en ik begeleid je op weg naar jezelf.
Ik heb deze bijzondere datum 08-08-2020 niet zomaar gekozen. Dit is de dag van de Leeuwenpoort. Een bijzondere dag: “Op 8 augustus is er de opening van de Leeuwenpoort. Dit is voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase, waarin zij meer naar voren gaan treden, meer in hun kracht gaan staan. En een periode, waarin er gebeurtenissen en grote veranderingen kunnen plaatsvinden, die de toon zetten voor het komende jaar.”
Dus HIER BEN IK 🦁🔥❤️ Met alle passie en liefde die ik heb vertel ik mijn verhaal en hoop ik andere te inspireren. Ik hoop je te ontmoeten in het kruidenatelier 🙏🏻

Wil je de praktijk bezoeken? Maak dan een afspraak via de website of stuur een mail naar deaardvrouw@gmail.com