werkwijze 

Ik geloof niet in een Quick fix. Jouw klacht is ook niet in een uurtje ontstaan, maar is vaak een proces van jaren sluimeren. De leefstijl die jarenlang prima bij je leek te passen voelt nu niet meer fijn. Je wilt je weer fitter voelen, je wilt serieus aan de slag met je gezondheid, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen en het is gewoon ook super lastig om dat in je eentje te doen. Het is waarschijnlijk niet voor niets dat je op mijn website aan het kijken bent…Ik help je graag.

Hoe ziet een een afspraak bij de Aardvrouw eruit?

Een eerste afspraak heeft geen eindtijd. Soms duurt deze afspraak een uur, soms anderhalf uur. Het maakt niet uit, ik neem alle tijd om naar je verhaal te luisteren. Een afspraak kan bij mij in de praktijk plaatsvinden, maar het is ook via Zoom mogelijk. Ik probeer een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de persoon die voor me zit. De thee staat klaar en ik stel allerlei vragen. Het gaat nu niet alleen om de klacht waarmee je bij me bent gekomen, ik ben nieuwsgierig naar jouw hele verhaal. We bespreken je twijfels, je valkuilen en natuurlijk je doelen. Door een holistische kijk wordt niet alleen gekeken naar het fysieke welzijn, maar neem ik ook het emotionele welzijn, het spirituele welzijn en de ziel mee in het persoonlijke plan wat ik zorgvuldig schrijf voor je. Ik heb een groot netwerk van diverse experts waar ik naar kan uitreiken voor aanvullende behandelingen.

 

En dan?

Na onze afspraak neem ik de tijd voor het schrijven van een persoonlijk plan. Ik schrijf een verslag van ons gesprek en een plan van aanpak. Jij ontvangt dit persoonlijke plan in de vorm van een digitale reader (PDF) die je ontvangt via mail. Hierin neem ik je stapsgewijs mee op weg om jouw gestelde gezondheidsdoelen te behalen. Dit kan door middel van het aanpassen van je voedingsgewoontes, door middel van kruiden en/of orthomoleculaire suppletie. Ik combineer mijn kruidenkennis en kennis over natuurvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. 

We houden contact. Een paar dagen na het ontvangen van Jouw Persoonlijke Plan hebben we telefonisch contact. Ik beantwoord je vragen en/of onduidelijkheden. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Hierna is het aan jou. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten kunnen rekenen op mijn steun tijdens hun proces. Ik omschrijf mijn rol als therapeut als een soort gids die een tijdje meeloopt op je pad. Wat ik heel belangrijk vind is dat de verantwoordelijkheid voor het te lopen proces in eigen hand wordt genomen. De bal ligt dus bij mijn client, bij jou dus. Jij hebt de regie en de verantwoordelijkheid over jouw proces ligt in jouw handen. Wanneer er behoefte is aan een vervolggesprek wordt er door jou (mijn cliënt) een afspraak gemaakt. Een ritme van 6 weken is hierbij fijn en kan een leidraad zijn. De afspraak kan via Zoom of in de praktijk plaatsvinden. Telkens kijken we hoe het gaat. We bekijken de hele situatie opnieuw, als met een frisse blik. Ben je op weg om je doelen te behalen? Waar loop je tegenaan? Mijn cliënten kunnen daarnaast via mail ten alle tijden hun vragen stellen.

 

Wat is jouw investering? 

Voor het eerste consult, het Persoonlijke Plan en een telefonisch consult na het ontvangen van je Plan betaal je €99,-

Een vervolg consult kost €60,-

Supplementen zijn niet bij deze prijs inbegrepen.

 

Je weet dat je er klaar voor bent als jij:

  • Je weer energiek wilt voelen
  • Je weer vrolijk en fit door het leven wilt gaan
  • Helemaal klaar bent met hormonale ongemakken
  • Gelooft dat gezonde voeding positief zal bijdrage aan je gezondheid
  • Handvatten en praktische adviezen nodig hebt om je leefstijl te veranderen

Preventieve gezondheid

Je hoeft niet persee ‘ziek’ te zijn om aan de slag te gaan met je gezondheid. Preventief aan je gezondheid werken is in tijden van Corona heel waardevol gebleken. Maar hoe doe je dat? Hoe geef jij jouw lichaam de beste zorg? Welke voeding past het beste bij mijn lichaam? Hoe kan ik mijn immuunsysteem sterk houden? Heb ik wellicht supplementen nodig en zo ja welke? We hoeven niet te wachten tot het ‘te laat’ is om aan de slag te gaan met onze gezondheid. Voorkomen is beter dan genezen…

Fytotherapeutica & supplementen

Binnen mijn praktijk ben ik niet gebonden aan een merk. Toch heb ik een voorkeur voor bepaalde merken simpelweg door de fijne resultaten en de kwaliteit van de producten. Kruidenpreparaten, ookwel fytotherapeutica genoemd, laat ik bereiden door  De Natuurapotheek. De Natuurapotheek is een zeer betrouwbare partner op het gebied van fytotherapeutica. Zo zijn mijn cliënten verzekerd van een hoogwaardig en veilig kruidenpreparaat.

 

Diagnostisch onderzoek

Ik maak binnen mijn praktijk zo min mogelijk gebruik van aanvullend diagnostisch onderzoek en leg graag uit waarom. Ik ben opgeleid om aanvullende diagnostische onderzoeken aan te vragen en de uitslag ervan te lezen, maar ik ben geen arts en als therapeut is het niet aan mij om op zoek te gaan naar de oorzaak van een klacht of het stellen van een diagnose. Diagnostisch onderzoek aangevraagd door mij kost mijn cliënten altijd geld. Diagnostisch onderzoek laat ik daarom bij voorkeur uitvoeren door de huisarts of behandeld arts.