WERKWIJZE

 

Het is vaak een eerste, maar voor vele een grote stap om hulp te zoeken. Binnen mijn praktijk is iedereen welkom met grote of kleine lichamelijke ongemakken. Tijdens een eerste kennismaking die vaak via mail of telefoon plaatsvindt bespreken we kort de hulpvraag. Daarna maken we een afspraak voor een consult. Tijdens het eerste consult neem ik ruim de tijd (90 minuten) om middels een anamnese jouw klacht en jouw verhaal in kaart te brengen. Mijn aanpak is holistisch; dat wil zeggen dat ik naar jouw hele zijn kijk en niet ‘slechts’ inzoom op je klacht. 

 

Voeding & leefstijl

Voeding en leefstijl zijn belangrijke punten in mijn aanpak op weg naar herstel en/of verbetering. Dit vergt in sommige gevallen extra inzet en doorzettingsvermogen van mijn cliënten. Uiteraard kan iedereen rekenen op mijn begeleiding en steun tijdens dit proces.

Vertrouwen

Als therapeut ben ik aangesloten bij de branchevereniging CAT. Op dit moment worden consulten bij De Aardvrouw nog niet vergoed door de zorgverzekring, maar hier wordt aan gewerkt. Ik werk als therapeut op basis van wederzijds vertrouwenn. Mijn voorkeur gaat uit naar een transparante samenwerking met de behandelend arts van mijn cliënten. 

Contact

Neem bij vragen of voor het maken van een afspraak contact op via telefoon of email.