TARIEVEN & WERKWIJZE

 

Ik geloof niet in een Quick fix. Jouw klacht is ook niet in een uurtje ontstaan, maar is vaak een proces van jaren sluimeren. De leefstijl die jarenlang prima bij je leek te passen voelt nu niet meer fijn. Je wilt je weer fitter voelen, je wilt serieus aan de slag met je gezondheid, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen en het is gewoon ook super lastig om dat in je eentje te doen. Het is waarschijnlijk niet voor niets dat je op mijn website aan het kijken bent…Ik help je graag. Wil je graag eerst eens ongedwongen kennismaken met mij en de praktijk? Kom dan eens langs tijdens een inloop- ochtend of middag. Stuur me een mail voor actuele data. 

Je hoeft het niet alleen te doen

Ik bied binnen mijn praktijk trajecten aan. De reden dat ik hiervoor heb gekozen is simpel; ik wil mijn cliënten zo goed mogelijk begeleiden op weg om hun gezondheidsdoelen te halen en ik heb gemerkt dat dat het beste gaat met intensieve begeleiding. Afspraken staan vooruit gepland in je agenda en er is iemand die je altijd kunt vragen om raad. Je hebt een stok achter de deur. Je hoeft het niet alleen te doen.

Het blijft uiteraard mogelijk om losse consulten in te plannen. Ook is het mogelijk om de vetzuren analyse afzonderlijk te laten testen bij me. Kijk onder aan pagina voor de tarieven.

Hoe ziet een traject bij de Aardvrouw eruit?

Eerste afspraak. De thee staat voor je klaar in de praktijk in het mooie Gewande. Tijdens een eerste afspraak, waar we ruim 90 minuten de tijd voor nemen,  neem ik een uitgebreide anamnese af om jouw klachten en jouw verhaal goed in beeld te brengen. Voorafgaand aan onze eerste afspraak heb je een vragenlijst ingevuld, de inzichten die ik uit je antwoorden heb kunnen halen zullen we bespreken.. Samen kijken we verder naar welke route het beste bij je past. We kijken uitgebreid naar je leefstijl en voeding en bespreken je gezondheidsdoelen. Tijdens deze eerste afspraak neem ik een vetzuren test bij je af. De Zinzino’s BalanceTest is een eenvoudige bloedtest die de vetzuren in je bloed analyseert. Een disbalans in je vetzuren kan al voor veel problemen zorgen, belangrijk om te weten dus. Je gaat naar huis met een aantal eerste adviezen waar je thuis gelijk mee aan de slag kunt.

Tweede afspraak. Ongeveer twee weken na onze eerste afspraak spreek ik je opnieuw. Dit kan live in de praktijk, maar dit kan ook via Zoom. Hoe zijn de eerste 2 weken gegaan? Waar ben je tegenaan gelopen? Wat ging er goed? En hoe voel je je? Ik heb de uitslag van de vetzuren analyse binnen en de resultaten zullen we bespreken. Ook heb ik naar aanleiding van onze eerste afspraak een plan voor je geschreven wat we uitgebreid zullen bespreken. De adviezen die je krijgt zullen zo praktisch mogelijk zijn dus een ingewikkelde recepten en geen onhaalbare schema’s. 

We houden contact. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten kunnen rekenen op mijn steun tijdens hun proces. Cliënten kunnen via What’s app ten alle tijden hun vragen stellen. Indien nodig plannen we een extra consult in, live, via zoom of telefonisch. 

Na 4 maanden is het tijd om te kijken hoe het gaat. Als therapeut kijk ik altijd enorm uit naar deze afspraak. Weet je waarom? Omdat mijn cliënten vaak stralend binnen lopen. Het gaat goed met ze, ze voelen zich energieker, zitten lekker in hun vel, zijn trots op wat ze hebben bereikt. Het was niet altijd even makkelijk, zeker in het begin toen de klachten zelfs even erger leken te worden (En ja, dat is heel normaal!), maar het was het allemaal waard. Wanneer de uitslag van je vetzuren analyse niet goed was en je destijds gestart bent met de aanbevolen supplementen, nemen we vandaag opnieuw de vetzuren test bij je af ter controle (niet inbegrepen in het traject tarief). De uitslag volgt dan na twee weken weer. En geloof me dat zal een mooie bevestiging zijn, na al je harde werken. We sluiten je traject af met wat laatste adviezen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om het traject te verlengen. 

Dus nog even alles op een rijtje:

 • Uitgebreide anamnese tijdens een eerste consult, 1,5 uur
 • Tweede consult live, via zoom of telefonisch, 1 uur
 • Vetzuren analyse test t.w.v. €117,-
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Persoonlijk orthomoleculair en/of fytotherapeutisch advies
 • Altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via What’s App tijdens je traject
 • Derde consult live in de praktijk, 1 uur

Wat is jouw investering? 

De prijs voor dit 4 maanden durend traject is €249,- Verder vraagt dit traject doorzettingsvermogen en zin om aan de slag te gaan.

Je weet dat je er klaar voor bent als jij:

 • Je weer energiek wilt voelen
 • Je weer vrolijk en fit door het leven wilt gaan
 • Helemaal klaar bent met hormonale ongemakken
 • Gelooft dat gezonde voeding positief zal bijdrage aan je gezondheid
 • Handvaten en praktische adviezen nodig hebt om je leefstijl te veranderen

Kosten die er nog bij kunnen komen:

 • Exclusief eventuele supplementen
 • Extra vetzuren analyse €60,- (t..w.v. €117,-)
 • Extra consult  (1 uur): € 60,-
 • Extra telefonische consult (20 minuten) €25,- 

Een los consult

 • Uitgebreid consult plus intake  (1,5 uur) € 90,-
 • Consult (1 uur) €60,-
 • Telefonische consult (20 minuten) €25,- 

Een eerste kennismaking en consult is altijd live in de praktijk. Na een eerste consult kan de keuze gemaakt worden voor een live consult in de praktijk, via zoom of een telefonisch consult. 

Vetzuren analyse

 • Uitgebreid consult plus intake  en vetzuren analyse (1,5 uur) € 117,-
 • Inclusief uitslag bespreking (20 minuten)

Kies je na het uitvoeren van de analyse om een traject te starten,

dan worden de kosten van de analyse (€117,-) in mindering gebracht op het trajecttarief (€249,-). 

Jouw eigen wijze detox

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ieder lijf vertelt een eigen verhaal. Naar aanleiding van een uitgebreide anamnese en in combinatie met je wensen en/of doelen schrijf ik een persoonlijk detox programma voor je. Dit programma bevat ook recepten. Een detox kan van zeer mild tot streng verlopen. Tijdens de detox kun je rekenen op begeleiding van mij. 

Het detox programma is persoonlijk. Dat betekend dat ook de eventuele ondersteunende middelen voor iedere deelnemer anders kunnen zijn. Wellicht past bij jou een darmspoeling tijdens een detox wel en komen er kosten bij voor de klysma zak. Misschien heeft een andere deelnemer ondersteunende kruiden nodig vanwege stress en moeilijk slapen en komen er kosten bij voor de adaptogenen. Dit zijn slechts voorbeelden om aan te geven dat het hier echt gaat om persoonlijke trajecten en de prijs dus ook kan wisselen. Vooraf zullen we dit uitgebreid bespreken. Jouw detox, jouw keuze.

Kosten voor een persoonlijk detox plan zijn €90,-

Dit is inclusief een anamnese van 1 uur, een uitgebreid plan op jouw lijf geschreven inclusief recepten, exclusief eventuele ondersteunende middelen. 

Vertrouwen

Als therapeut ben ik aangesloten bij de branchevereniging CAT. Mijn lidmaatschap bij deze branchevereniging geeft je de zekerheid dat je met een goed geschoold (HBO) therapeut werkt.  Op dit moment worden consulten bij De Aardvrouw nog niet vergoed door de zorgverzekring, maar hier wordt aan gewerkt. Ik werk als therapeut op basis van wederzijds vertrouwen. De therapie die ik aanbied is een complementaire vorm van therapie. Dat wil zeggen dat mijn aanpak geen vervanging is voor eventuele reguliere zorg, maar een waardevolle aanvulling. Mijn voorkeur gaat uit naar een transparante samenwerking met de behandelend arts van mijn cliënten.

Er worden geen kosten in rekening gebracht bij het afzeggen of verplaatsen van een afspraak.

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over mijn dienstverlening, toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Dat hoor ik dan graag van je, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Komen we er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de GAT.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/