De Aardvrouw Academy – Wijsheid uit de Natuur

 

Met passie deelt Kim haar kruidenkennis. Dit doet ze als docente bij de Herboristen opleiding van De Sprenk, in de lessen fytotherapie die ze geeft bij Hormoon Community Nederland én tijdens de vele workshops die ze geeft in haar eigen praktijk in Gewande.  Tijdens de lessen en de workshops vertaalt Kim de theorie achter de geneeskracht van de kruiden naar praktische kennis zodat deelnemers aan de slag gaan met de kruiden en met de opgedane kennis ook thuis uit de voeten kunnen. Kim maakt van elke workshop een feestje. Het is niet voor niets dat deelnemers vaak terug komen voor een volgende workshop.

Maar wat bleek? De vraag naar workshops was groter dan de ruimte in de agenda van Kim en ook haar ruimte laat maar beperkt aantal deelnemers toe. En zo werd het idee voor de Aardvrouw Academy geboren.

Vanaf september 2022 opent de Aardvrouw Academy haar digitale deuren!

Kim is op dit moment druk bezig met het uitschrijven en vormgeven van de nieuwe digitale kruidencursussen. Houd de website en de socials goed in de gaten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Op deze pagina vind je het complete aanbod aan cursussen en workshops. Digitaal én live.

Als docente heeft Kim ruime ervaring in het spreken voor groepen. Heb je interesse in het organiseren van een lezing of workshop op maat? Neem dan contact op via het contactformulier.