De Aardvrouw Academy – Wijsheid uit de Natuur

Met passie deelt Kim haar kruidenkennis in uiteenlopende Cursussen workshop. Ook is Kim bevlogen docent bij Herboristen opleiding De Sprenk en Hormoon Community Nederland. Tijdens de lessen en de workshops vertaalt Kim de theorie achter de geneeskracht van de kruiden naar praktische kennis zodat deelnemers aan de slag gaan met de kruiden en met de opgedane kennis ook thuis uit de voeten kunnen. Kim maakt van elke workshop, cursus of lesdag een feestje. Het is niet voor niets dat deelnemers vaak terug komen voor een volgende workshop of cursus.

Als docente heeft Kim ruime ervaring in het spreken voor groepen. Heb je interesse in het organiseren van een lezing of workshop op maat? Neem dan contact op via het contactformulier.

VrouwenCirkels

De geschiedenis van vrouwencirkels gaat terug naar de traditie in inheemse culturen waarbij de vrouwen als ze menstrueerden samen kwamen in de zogenoemde Rode Tent. Op die momenten wisselden ze ‘vrouwendingen’ uit en bespraken de dingen des levens. Het was een moment van herbronnen. Waarbij de generaties ook van elkaar leerden en elkaar inspireerden. Het is aangetoond dat vrouwen in een cirkel een grote hoeveelheid oxytocine aanmaken. Oxytocine wordt ook wel het ‘knuffelhormoon’ genoemd en laat ons lichaam ontspannen en tot rust komen. Kim organiseert verschillende cirkels met uiteenlopende thema’s. Kim is ook Hoedster van de Rode Tent op Vrouwenfestival Lorelei.