Ruim 4 jaar geleden gaf ik mijn onderneming de naam De Aardvrouw. Pas nu kan ik woorden geven aan de naam die ik toen intuïtief heb gekozen. 

 

Moeder Aarde

 

De Aarde is onlosmakelijk verbonden met de vrouw. De gulle geefster, haar creatie kracht, zij die het leven doorgeeft, zij die ons voedt. De natuur waar we ons terugtrekken om op te laden. De planeet waarop we wonen, waar we ons thuis voelen. De Aarde is letterlijk de bodem van ons bestaan. 

 

Het element Aarde

 

In de natuur komt alles uiteindelijk terug op de aarde. Bloemen, bladeren, regen, bliksem. Alles keert terug naar de bodem. Aarde neemt alles op wat er valt, trekt het mee naar binnen dieper de Aarde in en transformeert het tot een nieuwe vruchtbare voedingsbodem. Aarde heeft alles te maken met voeding.  Voeding dat je tot je neemt en dat jouw lichaam transformeer in energie

 

Het Element Aarde zorgt ook letterlijk dat je goed geaard bent. Met beide voeten op de grond. Niet makkelijk uit evenwicht te brengen en vol vertrouwen lekker in je vel, thuis in je eigen huis. 

De Aardvrouw

 

Het is geen verrassing dat ik me erg verbonden voel met Moeder Aarde. Wat bijzonder dat deze naam zo passend is voor waar De Aardvrouw nu voor staat. De praktijk van De Aardvrouw is een veilige plek waar je raad kan vragen wanneer je uit balans bent, wanneer je even niet zo stevig met je voeten op de aarde staat. Wanneer je vragen hebt over voeding voor jouw unieke lijf, wanneer je vragen hebt over jouw prachtige vrouwenlijf want het vrouwenlijf is de specialisatie van De Aardvrouw. Voel je vrij om eens aan te kloppen.

 

Liefs Kim